بهترین عسل ایران

فروش عسل طبیعی و آزمایش شده بصورت جزیی و کلی وسایر محصولات زنبور عسل به تمام کشور سید محمد موسوی09129561459

بهترین عسل ایران

بهترین عسل ایران

فروش عسل طبیعی و آزمایش شده بصورت جزیی و کلی وسایر محصولات زنبور عسل به تمام کشور سید محمد موسوی09129561459

سوره نحل آیات 68 و 69 از قران کریم


وَ أَوْحى رَبُّکَ إِلَى النَّحْلِ أَنِ اتَّخِذِی مِنَ الْجِبالِ بُیُوتاً وَ مِنَ الشَّجَرِ وَ مِمّا یَعْرِشُونَ
ثُمَّ کُلِی مِنْ کُلِّ الثَّمَراتِ فَاسْلُکِی سُبُلَ رَبِّکِ ذُلُلاً یَخْرُجُ مِنْ بُطُونِها شَرابٌ مُخْتَلِفٌ أَلْوانُهُ فِیهِ شِفاءٌ لِلنّاسِ إِنَّ فِی ذلِکَ لَآیَةً لِقَوْم یَتَفَکَّرُونَ

ترجمه:
68 ـ و پروردگار تو به زنبور عسل «وحى» و (الهام غریزى) نمود که: «از کوهها و درختان و داربستهائى که مردم مى سازند، خانه هائى برگزین!.
69 ـ سپس از تمام ثمرات (و شیره گلها) بخور و راههائى را که پروردگارت براى تو تعیین کرده است، به راحتى بپیما»، از درون شکم آنها، نوشیدنى با رنگهاى مختلف خارج مى شود که در آن، شفا براى مردم است; به یقین در این امر، نشانه روشنى است براى جمعیتى که مى اندیشند.

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
بایگانی
آخرین نظرات
اگ -->

غذاى ملکه زنبور عسل چیست‌؟

دوشنبه, ۵ اسفند ۱۳۹۸، ۰۱:۰۲ ب.ظ

غذاى ملکه زنبور عسل چیست‌؟

نوعى عسل به نام شاه‌انگبین جهت تغذیۀ ملکه تهیه مى‌شود که اکسیر طول عمر نامیده مى‌شود، چون عمر زنبورهاى کارگر تابستانى 6 تا 8 هفته است، در حالى که عمر ملکه که از شاه انگبین تغذیه مى‌کند چهار تا پنج سال است. به‌عبارتى عمر ملکه زنبور در حدود 50 برابر عمر زنبورهاى کارگر مى‌باشد.

عسل یک شیرین‌کنندۀ چسبناک است که به طور طبیعى توسط زنبورها براى تغذیه شخصى خود درست مى‌کنند.

عسل از قرن‌ها پیش هم به عنوان غذا و هم به عنوان دارو مورد استفاده بشر قرار مى‌گرفته. پرورش زنبور عسل به منظور تهیه عسل، بر مى‌گردد به 700 سال پیش از میلاد مسیح. براى مدت‌ها عسل به عنوان یک مادۀ خوراکى مقدس و نادر شناخته مى‌شده.

در زمان باستان از عسل بیشتر در مراسم مذهبى به عنوان ماده‌اى براى تکریم خدایان استفاده مى‌شده. همچنین از عسل براى مومیایى کردن مردگان نیز بهره مى‌جستند. از این گذشته به عنوان دارو و وسیله‌اى براى آراستن و زیبایى نیز به کار مى‌رفته. در تاریخ این‌طور آمده که براى مدت‌ها، تنها خانواده‌هاى ثروتمند، توان استفاده از عسل را داشتند چرا که این ماده آنقدر گران بوده که تنها خانواده‌هاى متموّل قدرت خرید آن را پیدا مى‌کردند.

پرستیژ عسل براى قرن‌ها ادامه داشت تا زمانى که طرز تهیه شکر تصفیه شده از چغندر قند و نیشکر «کشف» شد. از آنجایى که تولید شکر در مقادیر انبوه، گسترش پیدا کرد و از قیمت مناسبى نیز برخوردار بود، توانست جاى خود را در میان مردم باز کند. به مجرد جلب توجه مردم به شکر، عسل در مصارف آشپزى جاى خود را به شکر داد. هر چند عسل هنوز هم به عنوان یک مادۀ شیرین‌کننده شناخته مى‌شود، اما بیشتر براى مصارف دارویى و شیرینى‌پزى مورد استفاده قرار مى‌گیرد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی